Even voorstellen

Mijn naam is Diana Valk.
Als sinds kind af aan ben ik creatief. Tekenen, schilderen, kaarten maken en nog andere knutselactiviteiten. Dit is altijd een beetje op de achtergrond gebleven, omdat ik mijzelf niet goed genoeg vond. 
Mijn kennismaking met spuitbuskunst Totdat ik eind 2014 twee workshops volgde. De een voor spuitbuskunst op doek en de ander voor porselein beschilderen met speciale stiften. Beide vond ik zo ontzettend leuk om te doen, dat ik geen keuze kon maken, wat ik nu precies wilde gaan doen. Ik dacht waarom niet allebei.
Daarnaast schilder ook met acrylverf. Uiteindelijk wil ik ook spuitbus en acryl samen gaan verwerken in mijn kunstwerken.
Ik ben op You-tube gaan kijken wat er allemaal mogelijk was met de spuitbussen en werd alleen maar enthousiaster. Eén persoon heb ik ook vele vragen gesteld en hij heeft mij zeker op weg geholpen. Nog steeds als ik nieuwe technieken niet onder de knie kan krijgen vraag ik hem om advies.
Ik ben nog steeds erg kritisch op mezelf, maar ik hoor zoveel goede geluiden om mij heen, dat ik besloten heb mijn artistieke kunsten met een ieder te delen.

 

 

Kijk ook eens op
mijn facebookpagina

FB Button

Laat een berichtje achter
in het gastenboek

gastenboek

W.I.P.

artistatwork wip

Copyright © 2023. All Rights Reserved.